Turvavaljaat

Siirry tuotteisiinKysy lisää

Jos työsi vie sinut katolle tai muihin korkeisiin paikkoihin, tarvitset ehdottomasti laadukkaat turvavaljaat. Toimitpa rakennus- ja asennustöissä, pelastustehtävissä tai lumenpudottajana, täytyy turvallisuuteen kiinnittää erityistä huomiota, kun riskinä on putoaminen.

Tarvitsetko turvavaljaat kiipeämistä vaativiin tilanteisiin? Työskenteletkö ahtaissa ympäristöissä? Oletko etsinyt putoamissuojaimia, jotka soveltuvat myös yli sata kiloa painaville käyttäjille? Kaipaatko turvallista ja näkyvää valjaiden ja varoitusliivien yhdistelmää? Erlatekin monipuolisesta valikoimasta löydät sopivat SpanSet-turvavaljaat moneen eri tarpeeseen.

Miksi valita SpanSet-turvavaljaat?

SpanSet-turvavaljaiden kehitystyössä lähtökohtana ovat olleet valjaita tarvitsevat työntekijät ja heidän työnsä. Turvavaljaat on suunniteltu mahdollisimman kevyiksi ja käyttäjien mittoihin sopiviksi, jotta ne takaisivat sekä optimaalisen liikkuvuuden että käyttömukavuuden.

Turvavaljaiden materiaalina käytetään kestävää ja joustavaa polyesterikangasta, joka mukautuu kehon muotoihin. Lenkit ja soljet ovat mallista riippuen joko sinkittyä tai ruostumatonta terästä, jotka kestävät korroosiota erittäin hyvin. Voimakkaalle hankaukselle alttiit alueet on varustettu lisävahvikkeilla.

Kaikki valikoimaamme kuuluvat turvavaljaat täyttävät luonnollisesti myös putoamissuojaimia koskevien määräysten vaatimukset.

 

Katso alta SpanSet-tuotteiden esittelyvideo ja tutustu myös saatavilla oleviin lisävarusteisiin.