Kevytnosturituotteet

Siirry tuotteisiinKysy lisää

Erlatek Oy myy Konecranesin valmistamia, teknisesti ylivoimaisia nostolaitteita kaikkiin materiaalinkäsittelytarpeisiin. Konecranesin nostinten ja nostureiden suorituskyky on huippuluokkaa ja muotoilu innovatiivista.

CLX - KETJUNOSTIMET

Konecranes-konsernin innovatiivinen CLX-ketjunostin on luotettava ja suorituskykyinen nostolaite, joka lisää asiakasarvoa turvallisuudellaan, monipuolisuudellaan ja pidemmällä käyttöiällään. CLX-ketjunostin nostaa taakkoja aina 5 000 kiloon saakka.

Suunniteltu asiakkaillemme

CLX-ketjunostin on suunniteltu vastaamaan ja ylittämään teollisuuden vaatimukset sekä tarjoamaan luotettavia ratkaisuja eri teollisuudenalojen prosesseihin. Sähkökäyttöinen CLX-ketjunostin sopii erityisesti konepajateollisuuteen, kuormien nopeaan siirtämiseen ja tarkkaan kokoonpanotyöhön sekä monien muiden sovellusten vaatimuksiin.

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

Kääntöpuominosturi on yksi monikäyttöisimmistä nostolaitteista. Se tukee tuotantolinjojen yläpuolisia siltanostureita ja pitää työasemien, työstökoneiden ja varastojen toiminnan käynnissä. Kääntöpuominosturi on monia muita materiaalinkäsittelylaitteita helpompi asentaa, ja sillä on vähemmän rakenteellisia rajoituksia. Tämän vuoksi kääntöpuominostureita käytetään laajasti kaikilla toimialoilla, pienistä työpajoista suuriin kokoonpanolinjoihin, satamiin ja jopa ydinvoimaloihin.

SEINÄKÄÄNTÖNOSTURIT

 

PYLVÄSKÄÄNTÖNOSTURIT

 

XA-ALUMIININOSTURIJÄRJESTELMÄ

 

XM-TERÄSNOSTURIJÄRJESTELMÄ

  •     Modulaarinen järjestelmä on helppo asentaa, muunnella ja laajentaa.
  •     Nimelliskuorma 2 000 kg asti.

Katso mitat ja lisätiedot esitteestä

Erlatek Oy - KoneCranes Kevytnosturituotteet