Kulmasuojat

Siirry tuotteisiinKysy lisää

Kulmasuojat suojaavat teräviltä kulmilta

Kulmasuojia tarvitaan, kun tehtävänä on saada nostettua teräsnippuja, koneistettuja osia, betonikappaleita tai muita teräväkulmaisia tai karkeapintaisia taakkoja.

Noston aikana kuorman ja nostoapuvälineen välille muodostuu pintapaine, joka liian korkeaksi noustessaan voi vaurioittaa kumpaakin. Laadukas ja oikein valittu kulmasuoja tasaa nostosta aiheutuvia voimia laajemmalle alueelle ja varmistaa näin sen, että sekä taakka että nostoapuväline säilyvät vahingoittumattomina.

Kulmasuojia monenlaisiin tarpeisiin

Erlatekilta saat kaikki tarvitsemasi tuotteet taakkojen hellävaraiseen käsittelyyn. Valikoimiimme kuuluvat kestävät ja helppokäyttöiset Secutex- ja NoCut-kulmasuojat.

Polyuretaanisten Secutex-suojien valttikortti on niiden ylivertaisen vahva rakenne, jonka salaisuutena on suojapinnan ja sisäkankaan liitos. Pinnoite menee syvälle erittäin lujiin kuituihin ja muodostaa sidoksen, joka pidentää käyttöikää ja parantaa käytettävyyttä.

NoCut-kulmasuojat ovat kevyitä, taipuisia ja joustavia, ja niissä on neulottu vahviste, joka takaa suuren leikkauskestävyyden. Pienemmän koon ansiosta NoCut-suojia voidaan käyttää myös ahtaissa paikoissa, joihin Secutex-suojat eivät mahdu.

Tarkempia tietoja erilaisista kulmasuojamalleista löydät alta. Tutustu myös pinnoitettuihin nostovöihin ja tekokuiturakseihin!