Etusivu > > MagnumForce Green

MagnumForce Green

Siirry tuotteisiinKysy lisää

MagnumForce Green - ulkoa oranssi, sisältä vihreä

MagnumForce Green on ensimmäinen SpanSet päällysteraksi, jonka ydin koostuu uusiutuvasta perusmateriaalista. Sen valmistuksessa käytetty korkealuokkainen biopohjainen kuitu parantaa päällysteraksin CO2-jalanjälkeä ja siten jokaisen noston CO2-jalanjälkeä. Näin MagnumForce Green täyttää ilmastonsuojelu- ja turvallisuusvaatimukset yhtäläisesti.

 

Ultrakorkean molekyylipainon polyeteeni (UHMWPE) valmistetaan pohjoismaisesta puuöljystä, joka on selluntuotannon sivutuote. Yhden metrisen tonnin biopohjaisten kuitujen tuotanto tuottaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidia kuin perinteisesti valmistetut UHMWPE-kuidut. Säästö on 29 tonnia.

 

Pieni venymä

...johtaa suoraan voiman muodostumiseen kuormaa nostettaessa ja mahdollistaa siten tarkan noston.
 

Korkea kestävyys

......johtaa pitkään käyttöikään ja siten korkeaan kustannustehokkuuteen. Tämän varmistaa muun muassa päällikangas: Sen uurrettu rakenne, joka on vahvistettu korkean suorituskyvyn kuiduilla, vähentää hankausta ja parantaa leikkauskestävyyttä. Lisäksi sille on ominaista vähäinen ryppyjen muodostuminen, mikä myös vähentää kulumista. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, MagnumForce Green on UV-kestävä.
 

60% kevyempi

...kevyempi kuin perinteiset polyesteriliinat. Tämä tekee käsittelystä ja kuljetuksesta helppoa. Trukin käyttö kuljetusta ja koukkuun laittamista varten ei ole välttämätön. Prosessin nopeuttaminen säästää aikaa ja rahaa.
 

50 % pienempi kosketuspaksuus

...kuormituksen alaisena kuin perinteisillä polyesteripäällysterakseilla mahdollistaa niiden käyttämisen pienemmillä säteillä. Etu: Ei aikaa vievää suojien käyttöä, laajempi käyttöalue, vähemmän käyttövirheitä.
 

RFID-transponderi

...tarrassa mahdollistaa testauksen digitaalisen dokumentoinnin
 

Merkintä

...Ommeltu vihreä hihna, jossa on merkintä 'Green', osoittaa käyttäjille ensi silmäyksellä, että he jättävät huomattavasti pienemmän CO2-jalanjäljen nostoprosessissa kuin perinteisellä päällysteraksilla.
 

Kantavuustiedot

...on kudottu päällykankaaseen kohotetuna ja on siksi aina tunnistettavissa, vaikka se olisi hyvin likainen. Tämä sulkee pois virheellisen käytön ja poistaa tarpeen vaihtaa tai korjata. Lyhyesti: MagnumForce Green on varmasti taloudellisempi.

PDF-esite:

MagnumForce Green

MagnumForce Green