8-säikeiset

Siirry tuotteisiinKysy lisää

8-säikeiset teräsköydet ja vaijerit ovat suositumpia vaativien nosturien ja vinssien köysiä, koska köyden ympäröivä kehä on pyöreämpi kuin 6-säikeisessä. Yksittäinen säie joutuu näin köysipyörällä pienemmälle mekaaniselle rasitukselle ja 8-säikeinen teräsköysi on myös notkeampi kuin 6-säikeinen.

Kompaktoidut 8-säikeiset erikoisköydet omaavat erinomaisen kulutuskeston taivutuksissa ja jämäkän köysirakenteen. Nämä ovatkin erityisen vaativaa suorituskykyä vaativissa töissä omimmillaan mm. siltanosturien ja paalutuskoneiden köysinä (mm. Dyform Bristar 8PI). 

Hissiköydet ovat myös tyypillisesti 8-säikeisiä. Hissiköydelle ominainen toiminnallisuus saavutetaan erilaisilla rakenne- ja materiaaliratkaisuilla. 

Erlatekin toimittajina haastavimmissa teräsköysiratkaisuissa ovat useat johtavat kansainväliset teräsköysitehtaat kuten saksalaiset Bridon International GmbH, DIEPA (Drahtseilwerk Dietz GmbH & Co. KG) ja WDI (Westfälische Drahtindustrie GmbH).

HUOM. Kysy lisää!! 8-säikeisten teräsköysien koko kirjo on niin laaja, että Erlatekin oma markkinointimateriaali ei pysty kattamaan kaikkea.

Katso tarkemmat mitat ja tiedot esitteestä:

Erlatek Oy - Teräsköydet 8-säikeiset

 
 
Kuva: Bridonin Dyform Bristar 8PI - erikoisköysi vaativiin töihin