Kettinkipyörät

Siirry tuotteisiinKysy lisää

 

TECDOS® kettinkipyörät

TECDOS toimii veto- ja nostosovelluksissa kuormien vaihdellessa kevyestä satoihin tonneihin. Pyöriä voidaan käyttää lukemattomissa erilaisissa sovelluksissa – manuaalisissa tai moottorikäyttöisissä. 

TECDOS® heavy-duty kettinki

Keskeinen osa jokaista TECDOS järjestelmää on hyvin kulutusta kestävä TECDOS lenkkikettinki. Kettingillä on pisin käyttöikä, myös erittäin kuluttavassa käytössä.

TECDOS® veto- ja ohjauspyörät

Pyörät mitoitetaan optimaalisesti toimimaan TECDOS lenkkikettingin kanssa.

TECDOS® kettinginohjaimet

Laaja valikoima, joilla varmistetaan, että TECDOS kettinki kulkee turvallisesti ja kestää pitkään.

TECDOS® kettinkipäätteet

Kettingin liittämiseksi koneisiin, rakenteisiin ja laitteisiin.

TECDOS® kettinkipyörät ja kettingit

TECDOS® edut

TECDOS tarjoaa monien Saksassa valmistettujen huipputuotteiden yhteisen järjestelmän. Ratkaisuja on jo olemassa satoja ja aina voidaan suunnitella uusia ratkaisuja.

TECDOS® yhteys

Jokaisen tehtävän ratkaisu alkaa suunnittelulla. Käytössäsi on laaja insinöörien joukko, joilla on vuosikymmenien kokemus alalta.

TECDOS® kettinkipyöriä on saatavissa lähes kaikissa halutuissa mitoissa. Myös taskujen lukumäärä on määriteltävissä. Veto- ja ohjauspyörät valmistetaan mittatilaustyönä, myös navan halkaisija sekä kiilaura voidaan yksilöidä projektien mukaan. Järkevintä on kuitenkin jättää pyörän valinta suunnittelijalle tai asiantuntijalle. Näin varmistetaan, että navan halkaisija kestää siihen kohdistuvat voimat. Pyörät koneistetaan joka puolelta tarkkojen toleranssien mukaan jonka jälkeen tehdään pintakarkaisu kulutuskestävyyden lisäämiseksi. RUD kettinkipyörät valmistetaan niin, että sekä pystyssä että lappeellaan olevat kettinkilenkit saavat tukea kettinkipyörästä. Näin saadaan voimat optimaalisesti välitettyä. Jos pystyssä olevaa kettinkilenkkiä ei tueta, kettingin taivutusäjännitys lisääntyy jopa 40%. Tämä aiheuttaa ajan myötä kettingissä väsymistä ja murtumia.

Katso  lisätiedot esitteestä:

TECDOS® kettinkipyörät ja kettingit