Erikoisnostoapuvälineet

Kysy lisää

 

Erikoisnostoapuvälineet räätälintyönä

Vakionostoapuvälineet eivät aina sovellu kaikkien taakkojen nostamiseen. Tilanteita, joissa tarvitaan erikoisnostoapuvälineitä voivat esimerkiksi olla:

Erikoisnostoapuvälineiden valikoimaamme kuuluvat niin nostopalkit, nostoristikot, erikoiskoukut, pihdit kuin vain tietynlaisen taakan nostamiseen suunnitellut yksilölliset välineet. Kaikki erikoisnostoapuvälineet valmistetaan tilauksesta. Erikoisnostoapuvälineet suunnitellaan ja valmistetaan konedirektiivin terveys- ja turvallisuusvaatimukset huomioiden asiakkaan
tarpeiden mukaan.

Erikoisnostoapuvälineeseen kiinnitetään kuormamerkintä sekä arvokilpi, jossa mm. yksilöllinen sarjanumero. Toimituksen täydentävät erikoisnostoapuvälineen mukana toimitettavat säädösten edellyttämät käyttö-, huolto- ja tarkastusohjeet sekä EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Erlatek Oy on jo vuosien ajan suunnitellut ja valmistanut erikoisnostoapuvälineitä asiakaslähtöisesti konedirektiivin vaatimusten mukaisesti juuri asiakkaan tarpeisiin.

Valmistusskaala on Erlatekissa hyvinkin laaja. Tähän mennessä toimitetuista erikoisnostoapuvälineistä nostokyvyltään pienimmästä 25 kg:n pihdistä 2x100 t:n nostopuomiin. Fyysisen kokonsa osalta omapaino on vaihdellut väliltä 5 kg -7800 kg, sekä äärimitat 300 mm -12500 mm.

Lue lisää:

Erlatek Oy - Erikoisnostoapuvälineet 2020

Erlatek Oy - Erikoisnostoapuvälineet 2018