Erikoisnostoapuvälineet

Siirry tuotteisiinKysy lisää

Erikoisnostoapuvälineet räätälintyönä

Vakionostoapuvälineet eivät aina sovellu kaikkien taakkojen nostamiseen. Tilanteita, joissa tarvitaan erikoisnostoapuvälineitä voivat esimerkiksi olla:

  • nostettava taakka on pitkä
  • taakka ei kestä haaranoston aiheuttamia puristusrasituksia
  • nostokorkeus ei salli turvallisten nostokulmien käyttöä
  • taakkaan tarttuminen ei onnistu pelkästään vakiovälineillä

Erikoisnostoapuvälineiden valikoimaamme kuuluvat niin nostopalkit, nostoristikot, erikoiskoukut, pihdit kuin vain tietynlaisen taakan nostamiseen suunnitellut yksilölliset välineet. Kaikki erikoisnostoapuvälineet valmistetaan tilauksesta. Erikoisnostoapuvälineet suunnitellaan ja valmistetaan konedirektiivin terveys- ja turvallisuusvaatimukset huomioiden asiakkaan
tarpeiden mukaan.

Erikoisnostoapuvälineeseen kiinnitetään kuormamerkintä sekä arvokilpi, jossa mm. yksilöllinen sarjanumero. Toimituksen täydentävät erikoisnostoapuvälineen mukana toimitettavat säädösten edellyttämät käyttö-, huolto- ja tarkastusohjeet sekä EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Erlatek Oy on jo vuosien ajan suunnitellut ja valmistanut erikoisnostoapuvälineitä asiakaslähtöisesti konedirektiivin vaatimusten mukaisesti juuri asiakkaan tarpeisiin.

Valmistusskaala on Erlatekissa hyvinkin laaja. Tähän mennessä toimitetuista erikoisnostoapuvälineistä nostokyvyltään pienimmästä 25 kg:n pihdistä 2x100 t:n nostopuomiin. Fyysisen kokonsa osalta omapaino on vaihdellut väliltä 5 kg -7800 kg, sekä äärimitat 300 mm -12500 mm.